Navigace

Obsah

Jarní prázdniny na Hochfichtu

Typ: ostatní
Jarní prázdniny na Hochfichtu

Ve spolupráci s obcí Putim Vám nabízím zájezd spojený s výukou lyžování. Zájezd je určen dětem, dospělým, ale i celým rodinám.

Termín zájezdu: 9.3 – 13.3.2020

Cena zájezdu obsahuje: dopravu autobusem po celý týden, 4x nocleh v hotelu s polopenzí. Polopenze začíná první den večeří a končí poslední den snídaní. Dále pak skipas na 4 dny lyžování a jeden vstup do aquaparku. K dispozici budou certifikovaní instruktoři lyžování pro výuku Vašich dětí a služby průvodce. Nově cena zájezdu obsahuje základní cestovní pojištění všech účastníků s platností i v Rakousku.

Cena za osobu pro děti (7-17 let): 5700,-
Cena za osobu pro dospělé: 7800,-
Pro putimské děti bude příspěvek obce ve výši 2000,-

Program zájezdu: v pondělí ráno odjezd z Putimi do rakouského lyžařského střediska Hochficht. Zahájení výuky lyžování pro děti pod dohledem instruktorů, volné lyžování pro ostatní účastníky. Odpoledne odjezd do hotelu, ubytování a večeře. Následující dny se vždy po snídani přesuneme na sjezdovku a budeme pokračovat ve výuce lyžování. Ve středu plánujeme den bez lyžování a návštěvu aquaparku ve Frymburku. V pátek po lyžování odjedeme rovnou domů. Návrat do Putimi předpokládáme v pozdních odpoledních hodinách.

Cena zájezdu neobsahuje: stravování na sjezdovce (oběd) a zapůjčení lyžařského vybavení.

Nezapomeňte dětem včas zajistit platný cestovní pas, nebo občanský průkaz!!!

Zapůjčení lyžařského vybavení: půjčovna a prodejna lyží SKI-PI v Písku na Hradišti Vám půjčí kompletní vybavení za bezkonkurenční cenu 500,- na celý týden (cena je platná pro děti s délkou lyží do 130cm). Pro lyže s délkou nad 130cm je cena od 800,- na celý týden. Vybavení si rezervujte včas.

Další info na níže uvedených kontaktech.

Kontaktní osoby:

Pavel Keclík - vedoucí zájezdu
Telefon: 777 558 115
E-mail: pavel.keclik@centrum.cz

Petr Matouš - starosta obce Putim
Telefon: 724 190 320
E-mail: matousovi@seznam.cz


Příloha

Vytvořeno: 3. 1. 2020
Poslední aktualizace: 3. 1. 2020 8:38
Autor: Správce Webu